Μώλος, Πάρος

Η παραλία και ο παραθαλάσσιος οικισμός Μώλος στην Πάρος

Μία από τις πιο ωραίες αμμουδιές στην Πάρο

Η παραλία Μώλος στην Πάρο

Στην ανατολική Πάρο, εκτείνεται ο κόλπος του Μώλου και ο ομώνυμος οικισμός. Είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλία, με καθαρά νερά, κατάλληλη για οικογένειες με μικρά παιδιά, με αρμυρίκια, ψιλή άμμο και θέα στην Νάξο. Η παραλία και ο οικισμός βρίσκονται ανάμεσα στους λόφους Κέφαλο και Αντικέφαλο και οι αρχαιολόγοι εικάζουν ότι εκεί κάποτε βρισκόταν η αρχαία πόλη Υρία.

Ολόκληρη η περιοχή του Μώλου είναι ενταγμένη στο δίκτυο NATURA 2000, λόγω του φυσικού της κάλους.

Στον Μώλο λειτουργούν εστιατόρια και ταβέρνες, όπου μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακές γεύσεις της Πάρου, καθώς και μονάδες ενοικιαζόμενων καταλυμάτων.

Θα βρείτε: εστιατόρια, ταβέρνες

Κοντινές παραλίες: Μώλος, Καλόγερος, Τσουκαλιά

Βρείτε μας

Σχετικά με το aboutparos.gr

Πολιτική Απορρήτου
Όροι Χρήσης

Contact information

Διαφημιστείτε
Webmaster | Administrator

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το aboutparos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα aboutparos είναι ανεξάρτητες από το aboutparos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το aboutparos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή