Γιάννος Κουράγιος

Υπεύθυνος αρχαιλόγος Πάρου - Αντιπάρου και Δεσποτικού.

Ο Γιάννος Κουράγιος πήρε πτυχίο Αρχαιολογίας από το Πανεπιστήμιο Φλωρεντίας, και από τη Φιλοσοφική Σχολή (Ειδίκευση στην Προϊστορική Αρχαιολογία). Γνωρίζει Ιταλικά και Αγγλικά.

Πτυχιακή Εργασία: "Θερμή Λέσβου. Μία προϊστορική πόλη του Αιγαίου".

1982-1983. Πτυχίο συντήρησης αρχαιοτήτων στην ιδιωτική σχολή "Lo sprones".

1995-σήμερα Β΄ Κύκλος Μεταπτυχιακών σπουδών, Θέμα Διδακτορικής Διατριβής: "Τα αρχαία εργαστήρια κεραμικής στην Παροικιά Πάρου", Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διαθέτει τεράστια εμπειρία στον τομέα του, λόγω των διαφόρων εργασιών (ανασκαφές, επιβλέψεις κ.λπ), σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπου υπάρχουν αρχαία. Έχει στο ενεργητικό του πολλές δημοσιεύσεις, οι περισσότερες για τα αρχαία σε Πάρο και Αντίπαρο, έχει κάνει πολλές διαλέξεις, εξέδωσε βιβλία και εξακολουθεί να ασχολείται με τη συγγραφή για τα αρχαία Πάρου και Αντιπάρου.

Βρείτε μας

Σχετικά με το aboutparos.gr

Πολιτική Απορρήτου
Όροι Χρήσης

Contact information

Διαφημιστείτε
Webmaster | Administrator

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το aboutparos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα aboutparos είναι ανεξάρτητες από το aboutparos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το aboutparos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή