Ποδηλασία στην Πάρο

Γνωρίστε την Πάρο αλλιώς, με ένα ποδήλατο!

Ήπιες αλλά και πιο απότομες διαδρομές για να γυρίσετε όλο το νησί

Βόλτα με ποδήλατο στην Πάρο

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να γνωρίσετε την Πάρο, πάνω σε δύο ρόδες...

Οι φίλοι κάθε είδους ποδηλάτου & ποδηλασίας έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις κρυφές ομορφιές της Πάρου.

Διαθέτοντας πάντα τον ανάλογο τύπο ποδηλάτου μπορεί κάποιος να επιλέξει ορεινές διαδρομές ακολουθώντας κάποια από τα μονοπάτια ή τους χωματόδρομους. Θα γνωρίσετε τις ομορφιές της ενδοχώρας και θα απολαύσειτετη μαγευτική θέα που κόβουν την ανάσα.

Φυσικά, υπάρχουν και οι πιο ήπιες, περιφερειακές διαδρομές που αποκαλύπτουν ειδυλιακά τοπία, πανέμορφες παραλίες και παραδοσιακούς οικισμούς.

Εάν δε διαθέτετε το δικό σας ποδήλατο μπορείτε να νοικιάσετε, πάντα μαζί με τον απαραίτητο εξοπλισμό, από μια από τις επιχειρήσεις ενοικίασης ποδηλάτων που υπάρχουν στο νησί. Ζητήστε πληροφορίες για το είδος των διαδρομών που σας ενδιαφέρουν, επιλέξτε το σωστο κράνος, φροντίστε να έχετε νερό, φρούτο ή κάποιο σνακ και πάμε για ορθοπεταλιές!

Για τους πιο προχωρημένους διοργανώνεται κάθε χρόνο ο ποδηλατικός γύρος Πάρου από τον Αθλητικό Ποδηλατικό Όμιλο Πάρου, αρχές καλοκαιριού. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.poparou.gr

Διαδρομές για mountainbike στην Πάρο

Φωτογραφίες

Βόλτα με ποδήλατο στην Πάρο Περιήγηση στα μονοπάτια της Πάρου με ποδήλατο Ποδηλασία στην Πάρο Περιήγηση στα μονοπάτια της Πάρου με ποδήλατο Αγώνας ποδηλασίας στο Πίσω Λιβάδι Αγώνας ποδηλασίας στην Παροικιά

Βρείτε μας

Σχετικά με το aboutparos.gr

Πολιτική Απορρήτου
Όροι Χρήσης

Contact information

Διαφημιστείτε
Webmaster | Administrator

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το aboutparos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα aboutparos είναι ανεξάρτητες από το aboutparos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το aboutparos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή