Δραστηριότητες και σπορ στην Πάρο

Πληροφορίες τις δραστηριότητες και τα σπορ σε διάφορες περιοχές στην Πάρο

Πάρος, ένα νησί με πολλές επιλογές

Θαλάσσιο σκι στην Πάρο

Bit of Salt - Surf shop


Νάουσα Πάρου & Αστέρας Πάρου

Established in the early 90s, Bit Of Salt is still the only surf shop on Paros, catering for surfers around the world and their every need, from the smallest screw, lightest board, longest fin, fastest sail or cheapest wetsuit...

Bit of Salt - Surf shop telephone

Bit of Salt - Surf shop telephone +30 2284042757

 • Ανοικτά:
 • ΙΑΝ
 • ΦΕΒ
 • ΜΑΡ
 • ΑΠΡ
 • ΜΑΙ
 • ΙΟΥΝ
 • ΙΟΥΛ
 • ΑΥΓ
 • ΣΕΠ
 • ΟΚΤ
 • ΝΟΕ
 • ΔΕΚ

Οι κλιματικές-καιρικές συνθήκες όπως και τα φυσικά χαρακτηριστικά της Πάρου ευνοούν μία σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων. Η Πάρος είναι ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.

Αρκετές παραλίες διαθέτουν άριστες υποδομές για windsurfers όλων των επιπέδων, από αρχάριους μέχρι και πρωταθλητές. Ιδιαίτερα οι ανατολικές και δυτικές παραλίες της Πάρου θεωρούνται από τις καλύτερες περιοχές windsurf και kitesurf παγκοσμίως.

Kite surf στα στενά μεταξύ Πάρου και Αντιπάρου

Στην Σάντα-Μαρία, στην Χρυσή Ακτή, στην Πούντα απέναντι από την Αντίπαρο και τη Νέα Χρυσή Ακτή μπορείτε να βρείτε σχολές ιστιοσανίδας, που διαθέτουν και εξοπλισμό προς ενοικίαση ή και παραδίδουν μαθήματα έμπειροι εκπαιδευτές, εάν τα έχετε ανάγκη.

Στην Χρυσή Ακτή για χρόνια διοργανωνόταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας, ενώ η Πούντα συμπεριλαμβάνεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kitesurf.

Στις Κολυμπήθρες και στο Μοναστήρι υπάρχουν σχολές θαλάσσιου σκι και wakeboard αλλά και ενοικίασης εξοπλισμού για τους λάτρεις του σπορ. Εδώ θα έχετε τη δυνατότητα να διασκεδάσετε και με θαλάσσια "παιχνίδια".

Στις σχολές καταδύσεων στη Χρυσή Ακτή, τη Σάντα Μαρία και την Αλυκή ετοιμαστείτε για υποθαλάσσιες ξεναγήσεις και γνωριμία με τους κρυμμένους θαλάσσιους θησαυρούς του Αιγαίου.

Εξερεύνηση του βυθού στην Πάρο

Οι φίλοι της πεζοπορίας ανάλογα με τη φυσική τους κατάσταση θα επιλέξουν ανάλογες διαδρομές που διασχίζουν την Πάρο. Θα απολαύσουν τη φύση και τις ομορφιές της. Θα γνωρίσουν τη χλωρίδα και την πανίδα της Πάρου, θα θαυμάσουν όμως και έργα λαϊκών ανθρώπων, όπως περιστεριώνες, ξωκκλήσια, κατοικιές, μερή του λαϊκού πολιτισμού.

Φυσικά οι εραστές της ποδηλασίας θα εξερευνήσουν την Πάρο διαλέγοντας ήπιες διαδρομές ή πιο δύσκολες ορεινές για ειδικού τύπου ποδηλασία. Εάν δεν έχετε το δικό σας ποδήλατο μπορείτε να ενοικιάσετε τον τύπο που θέλετε με τον απαραίτητο εξοπλισμό σε κέντρα ενοικίασης, που πλέον θα βρείτε παντού.

Οι φίλοι της ιππασίας θα απολαύσουν τον περίπατό τους στη δυτική Πάρο με άλογα που διατίθενται προς ενοικίαση από άψογα οργανωμένους στάβλους. Ενδιαφέρουσες προτεινόμενες διαδρομές σε αμμουδερές παραλίες, σε βατούς χωματόδρομους ή μονοπάτια απολαμβάνοντας πάντα τις φυσικές ομορφιές της Πάρου.

Για τους λάτρεις του σκάφους υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης με οδηγό ή χωρίς. Ακόμη και αν δε διαθέτετε δικό σας σκάφος ή δίπλωμα σκάφους μπορείτε να ενοικιάσετε και να εξερευνήσετε παραλίες και σπηλιές προσβάσιμες μόνο από τη θάλασσα.

Υπάρχουν επίσης σχολές yoga σε όλο το νησί που προσφέρουν μαθήματα το καλοκαίρι για τους επισκέπτες, συνδυάζοντας τις διακοπές με την ενδυνάμωση του σώματος.

Ιππασία στην Πάρο

Φωτογραφίες

Κάνοντας βόλτα στην Πάρο με ποδήλατο Μαθήματα ιστιοπλοΐας για μικρούς και μεγάλους Παίζοντας με τα κύμματα στην Πάρο Wind surf στην Πάρο

Βρείτε μας

Σχετικά με το aboutparos.gr

Πολιτική Απορρήτου
Όροι Χρήσης

Contact information

Διαφημιστείτε
Webmaster | Administrator

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το aboutparos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα aboutparos είναι ανεξάρτητες από το aboutparos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το aboutparos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή