Πίσω Λιβάδι, Πάρος

Ο παραθαλάσσιος οικισμός Πίσω Λιβάδι

Το γραφικό ψαροχώρι Πίσω Λιβάδι στην Πάρο

Το γραφικό ψαροχώρι Πίσω Λιβάδι στην Πάρο

Διασχίζοντας την Μάρπησα και περνώντας μέσα από ένα μικρό πευκοδάσος, φτάνουμε στο Πίσω Λιβάδι. Στο μικρό γραφικό του λιμανάκι ταβερνάκια, που οι ουζομεζέδες δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο και μπαράκια, που κάθε καλοκαίρι σφύζουν από ζωή.

Τους θερινούς μήνες από το γραφικό λιμανάκι φεύγουν καραβάκια για Νάξο, Ίο, Σαντορίνη, Αμοργό, Μύκονο, Δήλο, Αντίπαρο και Κουφονήσια. Το εισιτήριο για όσους θέλουν ν’ απολαύσουν μια εκδρομή εκτός Πάρου είναι αρκετά προσιτό. Πόλος έλξης για τους τουρίστες είναι ο ναός του Αγίου Γεωργίου του Θαλασσίτη με τις παμπάλαιες τοιχογραφίες.

Υπάρχουν επίσης ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και camping.

ΚΤΕΛ προς Πίσω Λιβάδι: Παροικιά - Δρυός: Παροικιά - Μαράθι - Κώστο - Λεύκες - Πρόδρομος - Μάρμαρα - Μάρπησσα - Πίσω Λιβάδι - Λογαράς - Παραλία Πούντας - Χρυσή Ακτή - Δρυός - Άσπρο Χωριό

Παροικιά - Νάουσα - Δρυός: Παροικιά - Νάουσα - Υστέρνι - Πρόδρομος - Μάρμαρα - Πίσω Λιβάδι - Λογαράς - Παραλία Πούντας - Χρυσή Ακτή - Δρυός

-->

Βρείτε μας

Σχετικά με το aboutparos.gr

Πολιτική Απορρήτου
Όροι Χρήσης

Contact information

Διαφημιστείτε
Webmaster | Administrator

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το aboutparos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα aboutparos είναι ανεξάρτητες από το aboutparos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το aboutparos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή